сряда, 12 юли 2023 г.

Да използваме енергията на Тон 12 за колективни действия за общото благо


Житен кръг от 7 юли 2023 г. в Англия - Norton Plantation, Norton Bavant, Wiltshire

Снимки и видео за тази формация могат да се видят на следните линкове:

http://cropcircleconnector.com/2023/norton/norton2023a.html

https://www.cropcirclecenter.com/ccdata/2023/07/07/UK20230707_A.html

https://www.youtube.com/watch?v=Mu4MI4LckMg



 

По календара на маите Цолкин, 7 юли 2023 г. е ден
със Слънчев печат Син Орел с Тон 12,
от вълната на Жълтото Семе,
в Синия замък с главна енергия Жълта Звезда.

Според мен на формацията са изобразени следните енергии:

Син Орел – Творчество, Виждане, Разум, Планетарно съзнание
Тон 12 – Кристалният Тон на Сътрудничеството
Жълто Семе – Осъзнаване, Целеустременост, Цъфтеж
Жълта Звезда – Творчество, Изящество, Изкуство, Красота, Хармония
Жълт Човек – Свободна воля, Влияние, Мъдрост
Червена Земя – Еволюция, Навигация, Синхронизация
Бял Съединител на световете – Изравняване, Смърт, Благоприятна възможност

Червена Змия – Жизнена сила, Инстинкт, Креативност
Синя Маймуна – Игра, Магия, Илюзия
Бяло Куче – Любов, Сърце, Преданост

Големият кръг представлява Земята и символизира енергията Червена Земя – Окултният Учител на Жълтото Семе.

Двете фигури 1 и 2 наподобяват очи, а фигурата 3 изобразява Третото око. Очите символизират Син Орел – енергията на Виждането, която е Слънчев печат на деня. Синият Орел е енергия, която развива телепатията.

По самата „повърхност на Земята” са изобразени 6 елипси, всяка съставена от две дъги, наподобяващи Мостове. Общият брой на дъгите е 12.
Числото 6, както и дъгите-мостове, символизират енергията Бял Съединител на световете, наречена още Мост между световете. Тази енергия е Слънчев печат № 6 и е Окултният Учител на Синия Орел.
Числото 12 символизира Тон 12 – Тона на деня.

По „повърхността на Земята” са изобразени цветя, които символизират Жълтото Семе – енергията на Цъфтежа – главната енергия на текущата вълна. Освен това Жълтото Семе е Поддържащата сила на Синия Орел.

Общият брой на листенцата на цветята е 24. Кин (ден) 24 в календара Цолкин е със Слънчев печат Жълто Семе, така че  числото 24 допълнително символизира енергията Жълто Семе.

Мястото на формацията
Norton Plantation вероятно е избрано специално – по този начин също ни се напомня, че вълната на Жълтото Семе е време за засяване на Семена. Нашите Семена са нашите идеи, визии, мечти, емоции, намерения, действия. От тези Семена израства Цветето на нашия Живот, Дървото на нашия Живот!

Всяко листенце се състои от две дъги, така че общият брой на дъгите е 24х2=48. Кин 48 в Цолкин е със Слънчев печат Жълта Звезда, така че числото 48 символизира Жълтата Звезда – главната енергия в текущия Син замък.

Всяко цвете наподобява и фигурата на човек с две ръце (1 и 2), два крака (4 и 5) и глава (3). Така тази фигура символизира енергията Жълт Човек, а всички хора-цветя символизират човечеството.
Хората са застанали заедно в кръг,  хванати за ръце – това още веднъж символизира Тон 12 – Кристалния Тон на Сътрудничеството.

Хората-Цветя танцуват като цветята в приказката на Кристиян Андерсен „Цветята на малката Ида” ;-). Това символизира енергията Синя Маймуна – енергията на Играта и на Магията. Денят 7 юли 2023 г. е в Генезиса на Маймуната. Освен това Синята Маймуна е Поддържата сила на Жълтата Звезда.

Всяка фигура на човека-цвете се състои от 5 листенца.
Числото 5 символизира Червената Змия (Слънчев печат № 5) – Предизвикващата сила на Синия Орел. Червената Змия е енергията на Жизнената сила.

Всяко от петте листенца, които съставят тази фигура, се състои от две дъги, или общият брой на дъгите е 5х2=10.
Числото 10 символизира Бялото Куче (Слънчев печат № 10) – енергията на Любовта.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Синият Орел ни напомня, че с нашите Визии и Визуализации ние Творим желаната нова реалност. Чрез изображението на хората-цветя авторите на формацията ни предлагат чудесна Визия за Разцвет на човечеството, която да засеем като Семе в квантовото поле на Земята.

Ние, хората, сме Творци на Красота и Хармония. Нека с мисли, думи и дела да допринесем за един по-красив и хармоничен свят, в който хората живеят в Мир, Любов и Разбирателство!

Тон 12 – Кристалният Тон на Сътрудничеството – ни помага да се обединим за общи каузи. Можем да използваме енергията на Тон 12 за колективни действия за общото благо.

В ден с Тон 12 се питаме: Как да се посветя на всичко живо?

Можем да предприемем следната малка стъпка: всеки път, когато имаме ден с Тон 12, да се събираме в група, поне 2-3 души, да обсъждаме проблемите на общността, на обществото, на човечеството, да обсъждаме идеи за подобряване на положението. Нашите мисли и думи се записват в Кристалната решетка на Земята и ще помогнат за решаване на проблемите. Разбира се, ефектът ще е още по-голям, ако след това предприемем и реални действия. Но решаването на всеки проблем започва с обсъждане на идеи.

Най-сърдечно благодаря на авторите на тази прекрасна формация и на всички фотографи!

Снимка: благодарение на Stonehenge Dronescapes Photography

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

В последния ден от вълната на Жълтото Семе: завръщане към Източника

Житен кръг, открит на 9 юли 2023 г. в Англия - Lane End Down,   Beauworth, Hampshire Повече снимки и видео от тази формация могат да се...